Love at first sight between Shearling darling & Parka perfect

 ParkaperfectShearlingdarlingEssiewintercollection2013AidasMakeUpDet har blivit mycket nagellack på sistonde men jag kan inte undgå från att visa er dessa pärlor innan de försvinner (v 52). Här har ni Shearling darling & Parka perfect från Essie Winter Collection 2013 i perfekt symbios. Jag blev fullkomligt förälskad i denna kombination och vad jag hade i tankarna när jag skapade denna manikyr var: dinosaurieägg och Fred Flinta.

Parka perfect är en dammig ljusblå nyans med knanppt synbart mikroglitter som faktiskt gör sig som bäst i kombination med en annan stark färg. Jag har använt Parka perfect i denna manikyr som en liten detalj men det är här den är i sitt esse!

Shearling darling är en perfekt vampig och mustig röd med inslag av brunt – en vinrödsdröm. I kombination med ljusa parka perfect ger den en ännu större effekt och jag kan inget annat än älska denna nyans.

Nagellack är väldigt lätta att måla med, jättebra och lagom smal pensel och nagellacken torkar väldigt snabbt. På bilden har jag två lager av vardera färg. Nå – vad säger ni, ser ni dinosaurieägg och Fred Flinta eller har jag gjort bort mig totalt?

Dessa lack är limited edition (begränsad upplaga), kostar 129 kr/st och finns ute till och med vecka 52.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

English A manicure with Shearling darling & Parka perfect from Essies Winter Collection 2013, what do you think?

 

8 tankar på “Love at first sight between Shearling darling & Parka perfect

    • Tack Magda! Åh men vad roligt att tävla i bowling – men självklart förstår jag vad du menar. Jag som älskar gitarr och ville börja lära mig spela la det åt sidan pga av att jag älskar mina långa naglar för mycket. Får ta piano istället 🙂

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s