Månadens Produkt / Product Of The Month – November 2013

Hade tidsinställt detta inlägg till 30:e November 2014 (!) inte konstigt att det inte kommit upp i tid!
loccitaneshebutterhandcreamtrioaidasmakeupI slutet av månaden kommer den, ångesten över att bestämma sig för den produkt man har älskat och använt mest under hela månaden. Ibland har man en favorit och ibland har man sju, usch för att behöva välja! Nu är vi i alla fall här och vinnaren är korad.

Som jag skrivit många gånger innan lider jag inte av torra händer, under vintern kan det hända att det någon gång stramar till om mina händer har varit i kontakt med vatten ofta. Alltså är handkrämer oftast alldeles för feta för mig, de lägger sig som ett lager ovanpå och bara väntar på att få kladda runt och glida av. Därför blir jag överlycklig när jag hittar någonting som återfuktar bra utan att vara fet. L’Occitane Shea Butter Hand Cream är svaret på mina önskningar!

Handkrämen är mjuk, lättarbetad och går på som en dröm. Det tar inte mer än en minut innan man känner hur gosiga och härliga händer man får. Mina händer blir väldigt återfuktade och mjuka och jag kan tänka mig att dessa krämer kan tillfredsställa i stort sett alla förutom er som får köldsprickor och extremt torra händer, till er vågar jag inget lova trots att krämerna innehåller 20% rent sheasmör. Jag behöver endast en liten liten sträng vilket räcker en lång väg för mina icke-torra händer. Krämen är alltså väldigt dryg

Nu till det absolut bästa: doften. Av Passionate Jasmine (jasmine), Subtle Violet (viol) och originalet utan något speciellt doftnamn är Passionate Jasmine min absoluta favorit. Den doftar något så fantastiskt av en mild och varm jasmin och gör sig påmind så fort man har händerna i närheten av näsan. Subtle Violet (som jag trodde skulle bli min favoritdoft) är en otroligt diskret violdoft som man nästan måste våldsniffa sig till för att känna en hint av. Originalversionen* sägs innehålla jasmine, mandel och honung vilket de två sistnämnda min näsa klarar av att urskilja.

Nu tror jag inte det spelar någon roll vilken av varianterna ni köper er på då alla krämer görs på samma huvudbas med få justeringar emellan för att få fram olika dofter. Jag är inte förvånad över att L’Occitane Shea Butter Hand Creams är så hyllade som de är och att de vunnit så många priser som de har gjort – detta är topprestation rakt igenom. Design, innehåll, produkt och pris. Way to go L’Occitane!

* Det här settet heter Shea Protects With och jag fick det under butiksinviningen i Stockholm i höstas och jag måste ha fått ett felaktigt exemplar då originalkrämen som jag fick egentligen ska vara ros-versionen av de limiterade dofterna

Dessa dofter är alltså limited editions och lagom till våren tror jag nog att de kommer att ersättas med nya dofter så spring och dofta så snabbt ni kan för jasminen skulle jag inte kunna vara utan!

En tub på 30 ml kostar 75 kr och kan inhandlas på L’Occitanebutikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö och även på deras hemsida(länk)

Denna produkt är ett pressprov, det påverkar dock inte mina åsikter kring produkten. Vill du veta mer om min policy så kan du läsa mer här

8 tankar på “Månadens Produkt / Product Of The Month – November 2013

    • Du med? Konstigt, ringde nämligen en L’occitanebutiken i Täby för lite information och där sa det att aldrig kommit ut en version med originalkrämen och att det måste blivit något fel. Jasminen är underbar!

  1. Så surt när man lägger in fel datum 😦

    Hoppas att allt är bra med dig och att du hade en fantastiskt nyår. Gott nytt 2014, hoppas vi ses snart.

    Kram

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s