Daisy Beauty Awards 2014

daisybeautyawards2014aidasmakeupSkönhetstidningen Daisy Beauty  som är Sverige ledande skönhetsmagasin, har under senare år anordnat Daisy Beauty Awards där föregående års bästa skönhetsprodukter koras! Chefsredaktören Kicki Norman, har valt att anordna detta award med endast (skönhets)bloggare som jury. Jag tror, med handen på hjärtat, att det inte hade kunnat gå och fixa en bättre jury än en bloggjury. Jag vet hur otroligt ambitiösa. kunniga och kritiska skönhetsbloggare vi har här i Sverige och med Kickis kontaktnät är jag säker på att hon har lyckats fånga in de mest kompetenta personer till att utse 2013’s bästa produkter.

Kategorierna i Daisy Beauty Awards är:

Face skincare of the year (serum, cream, lotion, exfoliator, mask)
Fragrance of the year (eau de, mist)
Face makeup of the year (powder, highlighter, blush)
Base of the year (foundation, concealer, primer)
Eye makeup of the year (shadow, primer, mascara, cream, patches)
Lip product of the year (gloss, lipstick, balm, exfoliator)
Hair product of the year (hair care, styling)
Faux-tan product of the year (self-tanner, bronzer)
Nail product of the year
Men’s product of the year
Blog hype of the year (most talked about product)

Jag har fått den stora äran att sitta som jury i kategorin Eye makeup of the year, årets ögonmakeup på svengelska och finalisterna är:

– Blinc Ultrathin Eyeliner
– Dior Diorshow Overcurl
– MAC Pressed Pigment
– Nvey Eco Eye Shadow Palette
– Pixi Natural Brow Duo
– YSL Babydoll Mascara
Jag har redan börjat hårdtesta finalisterna och slutresultaten kommer att publiceras i Daisy Beauty #2, för att vara säkra på att ni inte missa detta nummer där guldkornen i skönhetsdjungeln kommer att koras så kan ni beställa en prenumeration. Ni får 4 nummer samt en fullstor L’Oréals Volume Million Lashes Mascara för 149 kr (pssst mascaran i sig kostar 175 kr).Är ni taggade?

Bara ett förtydligande – detta inlägg är inte i samarbete med Daisy Beauty. Jag tipsar endast om en prenumeration eftersom att jag misstänker att lösnumret kommer att sälja slut ganska fort på grund av stort intresse. Varken jag eller Daisy Beauty sysslar med smygreklam, end of story.

4 tankar på “Daisy Beauty Awards 2014

  1. Gud så klockrent, det är klart att det ska vara skönhetsbloggare. Kan knappt tänka mig en bättre jury. Roligt att få vara med också kan jag tänka mig. Ska bli kul att följa och se vinnarna.

    • Eller huuuur?! Ja, det är faktiskt en ära – att man anses vara tillräckligt ”lämpad” känns fantastiskt! Det är lika spännande för mig och extra kul att det både är ”klassiker” och lite nyare serier med bland finalisterna =)

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s