Gwen Stefani for OPI 2014

gwenstefaniforopinailpolish2014aidasmakeupOPI har släppt två helt nya kollektioner denna månad varav Gwen Stefani for OPI är en av de. Hon valdes ut som signaturperson för denna kollektion av OPI med följande motivering: ”Hon personifierar mångfalden hos dagens kvinnor och sköter sina många passioner med egen stil och känsla. Gwen, som själv är en färgfantast, tilltalades av OPIs varumärkeskultur som strävar efter att tilltala varje kvinna – konservativ som vågad”.

Kollektionen består av totalt 8 lack och jag har 6 stycken av dessa att visa er. De två sista är egentligen ett kit med ett special underlack vid namn Lay Down That Base samt ett kromlack vid namn Push And Shove. Dessa ska tillsammans ska skapa en kromeffekt! Hur taggad är jag på dessa? VÄLDIGT! Jag älskar allt vad krom innebär och jag kommer att återkomma när och om jag får mer information om dessa. Stay Tuned…

Love Angel Music Baby – Satinfinish (matt med skimmer), ej överlack!
gwenstefaniforopiloveangelmusicbabyaidasmakeup4 In The Morning – Satinfinish (matt med skimmer), ej överlack!
gwenstefaniforopi4inthemorningaidasmakeupIn True Stefani Fashion – Glitterlack
gwenstefaniforopiintruestefanifashion2014aidasmakeupI Sing In Color – Krämlack
gwenstefaniforopiisingincolor2014aidasmakeupOver & Over A-Gwen – Krämlack
gwenstefaniforopi2014overandoveragwenaidasmakeupHey Baby – Krämlack
gwenstefaniforopi2014heybabyaidasmakeupJag tycker overall att kollektionen återspeglar min bild av Gwen Stefani oerhört bra! Jag är faktiskt riktigt nöjd med nyanserna och den enda som jag kanske skulle klaga på är I Sing In Color som inte riktigt känns som ett vårlack också eftersom att det har varit en återkommande färg under både höst och vinter. Over & Over A-Gwen (ääälskar det finurliga namnet) också kanske känns lite meeeh för personer som har en del röda lack i samlingen. Jag som inte har det måste säga att jag älskar det. En riktigt klarröd nyans som alla borde ha i sin låda! Satinlacken Love Angel Music Baby och 4 In The Morning är nagellack som verkligen alla borde spana in då finishen är väldigt ovanlig. Dessa ska INTE användas med topplack då den matta och skimriga effekten inte kommer fram. De är underbart mjuka på naglarna och jag älskar de! Glitterbomben In True Stefani Fashion har ni som följer mig på instagram (@aidasmakeup) redan fått ett smakprov på och vid detta laget vet ju ni alla hur mycket jag fullkomligt älskar glitterlack speciellt de med holografiska inslag och här görs inga undantag. Hey Baby är också en fin och unik färg som är väldigt svår att få på bild. Jag skulle beskriva det som en dovare barbierosa nu när jag tänker efter, inte cerise och inte persikorosa utan en chic och dovare variant av barbierosa.

Hela Gwen Stefani för OPI-kollektion finns ute i butik as we speak och som alla andra OPI-lack kostar dessa 150 kr / 15 ml.

Jag är fullkomligt YAY över denna kollektion, vad säger ni: yay eller nay?

2 tankar på “Gwen Stefani for OPI 2014

    • Visst är den riktigt fin, jag står i valet och kvalet mellan att köpa eller inte köpa Push and Shove. Det är en alldeles för kall silver som skär sig något oerhört och inte alls gör sig fin mot min hudton. Gaaah!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s