Månadens Produkt: December 2013 – Dr.Hauschka Skintonic

DrHauschkaSkintonicrecensionnaturligtansiktsvattenBland arbetsproverna som vi fick med från eventet med Daisy Beauty och Dr.Hauschka var ansiktsvattnet den produkt jag minst trodde jag skulle använda, jag trodde inte ens att jag skulle använda om jag ska vara ärlig. Dels för att den doftar ros och dels för att jag aldrig riktigt hakat på hela grejen med ansiktsvatten. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra utan den.

Ansiktsvattnet kommer in lätt glasflaska med spraymunstycke och ska verka aktiverande för normal/torr/känslig hy. Den innehåller en blandning av olika örter som ska stimulera hudens fuktighetsförsörjning.

Själva spraymomentet är helt fantastiskt då vattnet blir så finfördelat över hela ansiktet, det liksom landar mjukt på ansiktet och känns inte alls som om någon precis sköt en vattenpistolsstråle rakt i ansiktet på en som en del andra märken *host* MAC *host*. Doften av ros är inte mitt förstahandsval men jag måste faktiskt säga att även om jag inte är överförtjust i ros så har just denna komposition en väldigt lugnande effekt på mitt sinne. Det blir som att den får mig att slappna av i hela kroppen och utan att ljuga så sprayar både jag och min man Dr.Hauscha Skintonic över ansiktet när vi är lite irriterade eller stressade.

Användingsmässigt har denna produkt helt och hållet ersatt våra nattkrämer här hemma då de helt enkelt känns helt överflödiga. Efter ansiktsrengöring på kvällen sprayar vi båda ansiktsvattnet över hela ansiktet. Det går in i huden väldigt snabbt men det absolut bästa är hur mjuk huden blir. Som en dröm. När jag vaknar på morgonen så ser jag hur min hy ser frisk, fräsch och återfuktad ut och det mina vänner, hade jag aldrig förväntat mig av ett ansiktsvatten.

Helt klart vår mest använda produkt under December-månad och trots vår kontinuerliga användning, eller snarare överanvändning, så är flaskan bara halvfull efter 2 månader och det säger ju tillräckligt mycket om hur dryg den är och just därför är priset helt förlåtligt!

INCI:
Aqua, Anthyllis Vulneraria, Alcohol, Hamamelis Virginiana, Parfum, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*.
* del av naturliga eteriska oljor

Pris: 269 kr
Volym: 100 ml

8 tankar på “Månadens Produkt: December 2013 – Dr.Hauschka Skintonic

  1. Ska jag vara ärlig så klickade jag precis hem denna, dina recensioner ger mig alltid köp-begär och jag har varit jätte nöjd varenda gång 😀

  2. Jag ahr aldrig testat något från Dr hauschka förut. Fick inbjudan till eventet med Daisy och Dr Hauschka som är nu i februari och ser fram emot att känna och klämma på några produkter där 🙂 Ska du dit?

    • Jag hade inte heller någon erfarenhet av de då jag uppfattade de som ett märke mer för äldre snobbigare damer (förlåt mina fördommar) men nu har jag ändrat syn totalt. Många av deras produkter har blivit rena favoriter! Jag har faktiskt inte bestämt mig ännu, jag vill så gärna men vi får se hur det blir. Hoppas du får det awesome oavaett!

  3. Dr Hauschka har suveräna grejer! Jag klarar mig inte utan deras handkräm! Deras ansiktsmasker är också underbara, kan dessutom användas som dagkräm om man vill.

    • Vad kul att du har hittat ett märke du gillar, själv har jag blivit mycket mer nyfiken på deras produkter. Ååh, jag fullkomligt älskar ansiktsmasker som kan användas som krämer, mer multiprodukter till folket!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s