Emite Make Up Micronized Eye Shadow Dams

emitemakeupmicronizedeyeshadowdamsswatchEmite Make Up Micronized Eye Shadow Dams är nog mest känd för att den fanns med i Dagmar-boxen från Glossybox i November 2013. Någon som faktiskt använt denna pärla ännu? Ja, för banne mig är detta en grym skugga med hög intensitet. Tyvärr blir den inte den svartaste svartsvarta när man väl börjar packa på med ögonskugga på ögonlocken men hey, finns det en sådan skugga egentligen? Just svart ögonskugga som faktiskt blir riktigt intensivt svart på ögonlocket är ju någonting vi alla makeupnördar letar efter, inte svart-grå eller blå. Jag vågar nog säga att Emite Make Up Micronized Eye Shadow Dams kommer så nära som man kan komma, ja ett riktigt bra köp är den i alla fall och väl värd sina kronor.

Någon som upplever den annorlunda?

Emite Make Up Micronized Eye Shadow Dams (1,48 g) finns att köpa på Emite’s webshop för 170 kr.

10 tankar på “Emite Make Up Micronized Eye Shadow Dams

  1. Jag gillar den också. Och att få den riktigt så där svartsvart hjälper en svart bas 🙂 Men jag gillar att man kan välja om man vill ha den lite skirare eller packa på och få en intensivare färg.

    • Eller hur?! Helt perfekt att kunna få välja intensiteten själv 😀 Ja, det stämmer ju men eftersom att jag har världens oljigaste ögonlock så kan jag inte använda krämbaser som HTL från MUS tex så då får jag oftast grunda med svart kajal och då blir det svårt att få det jämnt osv .. 😀 Men absolut!

  2. Jag gillar den! Använt den flera gånger. Gillar även ”smokin hot” från too faced Smokey eye shadow collection, den svarta paletten. Svårt det där med svarta skuggor med dessa två är mina favoriter.

  3. Jag tycker den är GRYM! Finaste glossigatse finishen har den också och galet lättjobbad. Ju mer man tonar och blendar den så blir den liksom ännu finare. Love it!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s