Tips: (Kvälls)Shopping anyone?

fooxo48dy0Bild lånad av Ladybud

Jag har länge varit sugen på att testa Macadamia-serien då den får högsta betyg ungefär överallt när det gäller hårvård/återfuktning. Produkterna har alltid stått på min inköpslista men det är också där de fastnat på grund av okända anledningar. Eller en känd anledning finns, även om den kanske är lite sorglig att medge, är att jag ibland har svårt för att lägga ut mycket pengar på just hårvård. En produkt går ju an men när det gäller att försöka anpassa en hel serie efter sitt hårs tillstånd så går det ju åt en del hundralappar och det är nog därför jag alltid skjuter upp det. Sen att jag är en allt eller inget person är en helt annan femma.

Hursomhelst fick jag ett tips på någon av de hundra Facebook-grupperna jag är medlem i, att en svensk webshop vid namn Bekkas.se säljer ut Macadamia-produkter för halva priset! Tog inte många sekunder innan jag hade granskat hemsidan, jämfört priser och klickat hem totalt 4 produkter. Nöjd tjej!

Skärmavbild-2014-03-11-kl.-20.21.37Viktigt att ha i åtanke: jag har inte har någon som helst erfarenhet från denna webshop och efter min egna granskning kände jag mig säker att lägga en beställning. All beställning sker på egen risk och företaget är inte kopplat till mig på något sätt. Lite onödigt att skriva då det egentligen är självklart men på grund av mindre missförstånd som har skett innan så förtydligar jag detta.

Med det sagt, happy shopping!

6 tankar på “Tips: (Kvälls)Shopping anyone?

  1. Svar: I knooooow!! 😀 Alltså uppgradera! Det kostar ju lite men man kan ju göra så mycket mer med designen också! 🙂

    Fan va gött o fynda! Jag har dock totalt köpstopp för tillfället…men dom där funkar super på mitt hår!

  2. Åh, jag har shampoo, inpackning, olja och borsten därifrån. Luktar gott och lagomt mycket! Håret blir helt underbart lent också. Men om du har beställt hem oljan så ska jag varna dig för att den där pumpen överdoserar rätt lätt, så det gäller att vara försiktig 🙂

    • Vad snäll du är för input – tack så mycket! Var sååå nära på att klicka hem oljan men tog bort den i sista sekund. Har så mycket jag måste göra slut på först 🙂 Ska absolut ha det i åtanke när jag provar de i framtiden.

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s