Swatches: Sheer Tints By OPI

aidasmakeupsheertintsbyopiswatches

Sheer Tints är nyheter från nagellacksjätten OPI och är skapade för att kunna låta fantastierna och kreativiteten flöda. Dessa fyra nya nyanser är färgade Top Coats som kan användas på egen hand eller som ett färgat överlack över andra nagellack för att skapa nya färger och effekter.

aidasmakeupsheertintsopiImneveramberrassedswatchaidasmakeupopisheertintsbemagentalewithmeswatchaidasmakeupopisheertintsdontvioletmedownswatchaidasmakeupopisheertintsicantealyoulikemeswatchOPI Sheer Tints är som namnet antyder väldigt skira, vilket jag också förväntat mig. Något som jag däremot inte hade förväntat mig var att de skulle vara så tjocka formulamässigt. Det bildades ”nästan-uttorkat-lack”-stränger vid första applicering (ni vet de där spindeltrådarna bestående av själva nagellacket som torkat och som flyger omkring penseln och förstör manikyren genom att självklart djupdyka rakt ner i den).

 Tjock formula alltså, då gäller det att vara försiktig vid applicering eftersom att bubblor lätt uppstår. Tänk på att ta mycket på penseln och försöka klara er på så få drag som möjligt.

 Skira lack som går att bygga upp i lager utan problem

 Lacket torkar snabbt á la OPI som vanligt och finishen är fantastisk, megaglossigt och shiny men med en lite mer lätt gummiliknande yta. Denna yta verkar kapsla om nageln och till och med göra den lite hårdade och mer motståndskraftig, ett suveränt topplack med andra ord.

 På grund av dess glossiga finish är ju lacken självklart väldigt svårfotade och på vissa swatches ser det lite ojämna ut fastän det egentligen inte är det live.

Jag upplevde I’m Never Amberrassed och I Can Teal You Like Me som aningen tjockare och lite mer svårhanterade än Be Magentale With Me och Don’t Violet Me Down. Tyvärr kan jag inte säga om detta är en oturshändelse eller om det gäller för alla lack men egentligen tycker jag att de är väldigt lika allihop.

Jag kan tänka mig att dessa kan liva upp vilken halvmatt/lätt sliten manikyr som helst och jag själv can’t wait till att använda den över glitterlack. Jag tycker personligen att alla lacken är fina även om jag själv aldrig skulle köpt I’m Never Amberrassed eftersom att den blir alldeles för (svamp)gul på nageln och jag vill ju kunna använda lacken både på egen hand och som ”designlack” medan de övriga lätt hade hamnat på min intresselista! Vad säger du?

Nåväl, du har lite tid att ta dig en funderare eftersom att dessa lack inte kommer att finnas ute förrän vecka 16 och priset är som vanligt 150 kr / st.


Dessa produker är pressprover, det påverkar dock inte 
mina åsikter kring produkten. Vill du veta mer om min 
policy så kan du läsa mer här

15 tankar på “Swatches: Sheer Tints By OPI

  • Visst? Jag tror att om man kör sin vanliga manikyr och låter den torka (eller använder Seche Vite eller dylikt om man inte orkar vänta) och sedan toppar med dessa Top Coats så har man en vinnare. De sluter verkligen om nageln och gör den hård och snygg 🙂 Det tycker jag!

 1. Tycker det är en spännande ide och ser fram emot att leka runt lite med dom 🙂 Jag tänkte prova det gula över ett silverfoil kan bli hur gräsligt som helst eller jättesnyggt guldaktigt 🙂

  • Hmm .. 50/50 skulle jag säga, antingen hit eller miss för dig då jag vet att du egentligen gillar mjukare och naturliga lack, allt i vitt till brunskalan egentligen vilket dessa är ganska långt ifrån. Jag tror det blir NAY från dig faktiskt (men hoppas på YAY!)

 2. Men gud så fula dom är utan lack under?! Har inte hunnit testa än men hade en kompis här igår som testade alla fyra nyanser över ett lite lila lack, blev snyggt som tusan förutom det gula! Så som effektlack funkar dom nog tusen ggr bättre!

  • Eller hur?! Här är de i alla fall lackade med ett lager men jag körde 4 stycken igår och då blev det riktigt snyggt faktiskt! Håller med dig, över glitterlack blir de otroligt läckra!

 3. Pingback: Wysteriiasblogg.se – Skönhetsblogg » Blog Archive OPI Sheer Tints! » Wysteriiasblogg.se - Skönhetsblogg

 4. Pingback: Två gånger topplacks-diss |

 5. Pingback: Pssst … tävling! | Aidas MakeUp

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s