Kontakt

Är du en representant av ett märke, äger du en skönhetssalong, webshop eller dylikt och vill kontakta mig angående samarbete? Maila mig på aidasmakeup@live.se
Jag bor just nu i Linköping men strosar runt en hel del i Stockholm.

Har du lämnat en kommentar och väntar på svar? Gå gärna tillbaka till inlägget där du postade din kommentar, jag svarar nämligen tillbaka i samma inlägg så att tråden blir lättare att följa 🙂

Är du intresserad av mig och vill veta lite mer? Du finner mig på Instagram och Twitter och lägg gärna till mig på Bloglovin!

 

5 tankar på “Kontakt

 1. Hej Aida.
  Har nyligen läst runt på din blogg och sett dina hår produkter, jag har väldigt fettigt hår som är nästan slitet i hårbotten. Min fråga är vad skulle du innerst rekommendera för hår produkter?

  • Hej hej!

   Det där med fett hår är ju en sådan otrolig svår fråga då det finns så många olika anledningar till varför man får det. Tvättar du håret för ofta, torkar ut hårbotten med för uttorkande schampon osv kan alla bidra till ditt problem. Jag har själv ännu inte lyckats hitta svaret på mina problem och just nu använder jag hårprodukter som ska få håret att växa snabbare så jag har tyvärr inga tips till dig från mig själv. Jättetråkigt svar men jag vill inte rekommendera dig saker jag tror skulle vara bra innan jag själv provat de. Mitt egentliga tips är att gå till en riktigt grym frisör men det är också ett svårt tips då alla frisörer inte är bra frisörer tyvärr (gäller alla yrken egentligen). Så min fråga till dig är, vilken stad bor du i?

   Jag slänger iväg ett mail till dig så kan vi ta det därifrån!

   Kram

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s