Om Aida

Mitt namn är Aida och jag är en lyckligt gift 24-åring från Göteborg som numera är Linköpingbo och jag studerar till Internation Civilekonom – Franska på Linköpings Universitet. Min passion här i livet är skönhet, läsa böcker (massor av böcker) och företagande.

Som person är jag väldigt glad, positiv (the secret-anhängare), analytisk och pratsam. I can go on and on like there’s no tomorrow. Jag älskar språk och gärna att blanda de i text och i tal, sociala sammanhang, djupa diskussioner om allt mellan himmel och jord. Jag har så mycket i tankarna att jag ibland inte ens vet vad jag håller på att prata om. Som i en bubbla där allt antingen makes sense or no sense. Där har ni mig i ett nötskal. En glad prick med en sprängladdad hjärna som älskar livet och kunskap!

IMG_1639

Smink och skönhet är ett oerhört stort intresse som jag älskar att läsa om, läsa mer om och dela med mig av. För mig är smink konst, en värld av massa färger där endast vi själva sätter gränser på vår kreativitet. En sminkning är alltså ett statement av vem jag väljer att vara idag. Det är mitt poetiska tankesätt.

Mitt företagstänkande är att ett läppstift inte bara är ett läppstift utan det är en komponerad formula, en designad hylsa, ett medvetet val av material, marknadsföring osv. Allt detta försöker jag granska när jag använder produkter. Jag älskar att analysera, tänka ett steg längre fram men främst att se  att se många små delar bilda ett helt koncept och sedan antingen tar marknaden med storm eller som åker käpprakt ned i marknadens havsbotten.

Förstår ni vad jag menar eller har jag lyckats bubbla till det?

Har ni frågor eller vill ni kontakta mig?
Släng iväg ett mail till aidasmakeup@live.se så svarar jag så snart jag kan.

Trevlig läsning!
// Aida

8 tankar på “Om Aida

  1. Hej ajda 🙂
    Fint barndom historia.
    Kommer du oxså skriva mer om olika ansiktsmaskar och behandlingar framöver på din blogg.
    /Roya

  2. Pingback: Sommar 2013 | Aidas MakeUp

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s