Oj oj oj!

En liten nyhet, jag har anmält mig till Make Up Stores tävling ”Gör om en vän”. De har en turné just nu där de besöker flera städer och man kan anmäla sig till en viss stad där man tar med sig en vän som man ska sminka. Vännen måste vara osminkad vid ankomst och make up store står själva för sminkprodukterna, de har ett kit med blandade produkter och de är endast dessa som du får använda dig utav. Du har 40 minuter på dig att göra om din vän och en före- och efterbild tas så får den lokala publiken rösta, 2 personer går vidare från varje stad och se sker den sista röstningen på nätet. Den som vinner hela tävlingen får en makeup artist-utbildning betald på International Makeup Center (IMC).Läs mer info på Make Up Stores facebooksida om du är intresserad!

Nu har jag anmält mig på onsdag kl 15 och jag ska ta med mig min fina vän Michelle (som går med på att fotas osminkad, tack kära du). Min vän är från Kongo och hon är väldigt mörk i hyn, jag har lite erfarenhet från att sminka folk men aldrig en mörk person. Jag kommer vilja köra på starka färger just pga av hennes mörka färg men jag är rädd att publiken som ska rösta ska tänka tycka att det är ”för mycket”. Jag som aldrig är nervös börjar bli det! Men jag kör all in på känsla så får vi se hur det går. Har ni några tips?

Grönt/blått?

20120313-105242.jpg

På lila/blått?

20120313-111559.jpg

Grönt/Guldglitter?

20120313-111728.jpg

Ska jag köra på färgstarkt?

20120313-111440.jpg

Ljusgrönt?

20120313-111901.jpg

2 tankar på “Oj oj oj!

  1. Åhh va roligt! Jag har alltid tyckt att ju mörkare man är, desto snyggare är man i riktigt färgstarka makeuper! Gör nåt kul å färgstarkt, kanske nån härlig vårsminkning?

    • Håller med dig, ibland önskar jag man kunde switcha hudfärg bara sådär =) Ja, utbudet var inte det bästa men jag körde på färg =) Tack fina du för ditt tips!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s