Tips!

20120404-164152.jpg

Campadre kan man just ny fynda Weledaprodukter! Omtalade Weleda verkar ha riktigt bra produkter och dessutom bjuder Campadre på frakten just nu! Det framgår inte till när fri-frakt-erbjudandet kvarstår men det lär man märka. Jag har aldrig provat något från Weleda men nu blev jag väldigt sugen på att lägga en beställning, har ni provat något från deras sortiment som ni kan tipsa om?

2 tankar på “Tips!

  1. Weleda har fantastiska produkter med fina ingredienser som man kan lita på! Inga tråkigheter som silikon, petrokemiska produkter, färgämnen eller parabener. Och det finns produkter för de med torr hy (kan även vara s.k ”fet” hy, eftersom att torr hy ofta misstas för att vara fet pga att man blir fet under dagen i t.ex pannan, på näsan och kinderna. Det sker ju pga att huden överproducerar fett för att kompensera uttorkningen på huden för att den är i obalans. Så det är få människor som i själva verket har fet hy, den är i de allra flesta fall torr i grunden.), kombinerad hy, normal, äldre och känslig hy. Jag har provat väldigt många produkter från dyra märken. Men mina favoriter är helt klart Weleda, Decleor och mdFormulations. Men vill du börja prova något från Weleda, prova då Skin Food! Det är typ en universalsalva som kan användas på mycket torra partier i ansiktet som läpparna eller torrfläckar, men framförallt på typ torra hälar, armbågar eller torrfläckar på andra ställen på kroppen. Jag använder den på näsan ibland när jag är riktigt torr. 🙂 då vet du lite om vad JAG tycker iaf! 🙂

    • Tack Carro för dina fina kommentar, jag blir så glad av informativa kommentarer. Visst kan det vara lite krångligt det där med fet hy, jag var övertygad ett tag om att jag verkligen kunde ha torr hy som överproducerade men ack så fel jag hade tyvärr. Tack så mycket för ditt fina tips, bara för det ska jag kolla upp Skin Food först av alla! Många kramar till dig!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s