London, I’m on my way!

Kicki Norman, chefsredaktör för Daisy Beauty har planerat en fantastisk beautyresa till London 8-10 November and guess what – we’re invited.
daisybeautylondon13.jpgJag kan inte med ord beskriva hur lyckligt lottad jag är som får följa med på en weekend fullspäckad av skönhet, god mat och fantastisk shopping. Tänk er diskutera produkter och ingredienser, testa nyheter och bara prata skönhet tills man slocknar, med personer som faktiskt tycker det är lika roligt. Drömmen. Lilla jag. Med alla dessa häftiga personer i London! Vet ni vad det bästa är? Jag hade tänkt ta med er på den. Eller ja. Nästan.

Jag har tänkt försöka filma det mesta av hela resan så istället för att satsa på långa bildinlägg så får ni hänga med ”på riktigt”. Ni kommer få se vad vi har för oss, vilka ställen vi besöker och annar kul. Visst kommer det bli roligt?

Mitt tips för live-uppdateringar är att följa alla oss som åker på bloggen/instagram/twitter för en blandad kompott och diverse tips om London.  Vill ni inte följa oss var och en så kan ni via hashtaggen #dblondon13 hitta uppdateringar från oss alla på twitter och instagram.

Här har ni blogggästlistan (lånad av Beleza (Tina):

Kicki Norman

Tina Borg

Sara Sternemar

Sanna Elmgren

Ellen Bergström

Linda Hallberg

Linn Herbertsson 

Cecilia Johansson

Kristina Norman (den yngre)

Frida Skoglund

Förutom dessa fantastiska skönhetsbloggare är det även 5 stycken skönhetsintresserade Daisy-Beauty-läsare med på resan. Även skönhetsjournalister är med på resan och dessa är (lista lånad av Beleza (Tina):

Linnéa Öst,  Tara/Amelia specialtidningar

Ninna Ekbom,  M-Magasin/ToppHälsa

Agneta Elmegard,  skönhetsredaktorerna.se/Aftonbladet Wellness

Caisa Jansson, Mama

Hedvig von Mentzer, Svenska Dagbladet m.fl.

Hörde jag ordet taggad? Jag är i alla fall klar med packningen och ska under dagen bege mot Stockholm för att sedan på fredag tidig morgon möta upp de andra för avgång. Detta ska bara bli så kul 

Jag måste bara avsluta med att tacka sponsorerna som har gjort en del av resan möjlig:
Glitter
REN
Glossybox
Garnier
Essie

Now, let’s head to London!

I’m invited to a beautytrip to London 8-10 november. We’re a bunch of beauty bloggers, Daisy Beauty Magazine – readers and beauty journalists who thanks to Kicki Norman are able to explore the beauty parts of London. I’m so grateful! Make sure to follow me and all of the other people I’ve linked above for the best tips regarding London.

15 tankar på “London, I’m on my way!

  1. Så himla roligt, det är dig väl unt! Jag var så sugen på att följa med, men det krockar med hela operera ryggen-projektet eftersom jag knappt tar mig ut från lägenheten i år 😛 Hoppas det blir ett omtag nästa år!

    Ha det så himla roligt! I lööööööve London!

  2. Gud vad mysigt ni ser ut att ha haft det, har följt er på Instagram nästan hela gänget, tyvärr vart resan lite för saftig i pris för mig men jag hade verkligen älskat att ha haft möjlighet att få följa med om kassan hade tillåtit det. Ska bli riktigt roligt att se en video, riktigt bra initiativ tycker jag!

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s