Nordic Cap – Star Lips

IMG_1913Jag har gått förbi märket Nordic Cap några gånger på ICA Maxi och inte kollat på det något speciellt men sist när vi var och handlade på Willys så kunde jag inte undgå från att kolla in deras läppstift. Det räckte med ett ögonkast och jag var fast. Här ska ni få hälsa på tre stycken skönheter som fick följa med mig hem.

LS01 är en ett metallljusrosa som ser ut att vara lite kall i tonen men som gör sig utmärkt på mina varmtonade läppar.
IMG_1917IMG_1933

 

 

LS02 är en fantastisk hallonrödrosa som kommer att förgylla min sommar i årIMG_1919IMG_1936LS05, ett fantastiskt varmt metallrött läppstift fyllt med skimmer och som påminner om de mognaste körbären. Otrolig stark färg som verkligen visar sig och lyfter upp vilken sminkning som helst. Jag lyckades inte få till första bilden färgmässigt men på andra bilden kan ni se den rätta färgen både på stiftet och på läpparna.
IMG_1923

IMG_1938

Dessa fantastiska läppstift är jag så himla glad över att ha ökat min samling med. Bortsett från LS05 som är lite svårjobbad på grund av att den är SÅÅ pigmenterad, är de väldigt krämiga och fina läppstift. Jag rekommenderar färgpennor till dessa då de är krämiga, vilket gör det lättare för de att ”blöda” ut i de fina linjerna runt läpparna. Ni har inte hört det bästa ännu … De kostar 10 kr styck. Behöver jag säga något mer?

17 tankar på “Nordic Cap – Star Lips

 1. Det finns tyvärr ingen ica maxi där vi bor. då måste vi åka i en och en halv timme 😦
  Vet du om det finns nån hemsida eller någon annan butik som säljer de? Kram // Amanda

  • Åh naaaj vad tråkigt. Jag googlade lite på återförsäljare men jag hittade inte några alls. Jag kan tänka mig vissa Willys och Coop Forums, kanske till och med City Gross? Men du, om du vet vilka du vill ha så kanske jag kan köpa de för dig om du även står för fraktkostnaden. Jag är och handlar där så ofta ändå, hör av dig till mig på mailen om du är intresserad =) aidasmakeup@live.se Kram!!

   • Hej Aida! Använder du fortfarande Nordic Cap-läppstiften? Jag har letat som en galning men hittar dem inte i några affärer! Minns att jag älskade det mörka. Har du köpt nya på sistone?
    /Malin

 2. hej, ville bara säga att underst på läppstiftet där de visar färgen kan du ta bort och i är det som ett läppglans 🙂 lite svårt att förklara men hoppas du förstår ❤ Kram!

  • Hej fining, jag sprang genast och provade men de lossnar inte? Kan det vara så att det har ”lossnat” under läppstiftet och att du får tillgång till läppstiftet underifrån? Kul iallafall och tack fina för tipset ❤

 3. Hej jo får man fråga vilket Willys du va på? Har nämligen letat och letat men inte hittat något och vilket Ica maxi såg du att dom hade de märket? Tacksam för svar 🙂

  • Hej! Willys i Ikanohuset i Tornby samt Willys Skäggetorp vet jag har! Jag såg de även på Ica Maxi i Tornby ett litet tag men det var väldigt länge sedan. Hoppas du hittar dem, de är sjukt prisvärda!

 4. Pingback: Bad Hair Day .. I now know how to make you go away! | Aidas MakeUp

 5. Pingback: Two eyeliners in one makeup | Aidas MakeUp

 6. Har aldrig haft bättre läppstift.
  Är så glad att se att man kan hitta dom på Ica maxi. Har köpt dom i många år på City-Gross, men dom har slutat med märket.
  Ska genast åka till Ica Maxi, Kungälv, som jag hoppas har märket.
  Mvh. Birre

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s