En undersökning

Okej, kära läsare. Nu måste vi göra upp en sak en gång för alla. Jag vill gärna att så många som möjligt är med och röstar och efter ett tag utvärderar jag svaren och  kommer även med min egna åsikt kring frågeställningen.

Vi får nog alla många mail från olika skönhetsbutiker & skönhetswebshopar som under en begränsad persiod (oftast rör det sig om någon dag eller en helg) erbjuder 10 % rabatt på ett helt köp.

Nu vill jag fråga er:
Har ni någonsin handlat/brukar ni handla via en skönhetsbutik eller webshop endast för att de erbjuder 10 % rabatt? Rabatten ska vara enda anledningen till ett köp – inte att ni hade tänkt köpa produkten sedan innan och nappar just då för att produkten ska bli billigare. Merhandlar ni på grund av rabatten? Kommentera gärna vad ni har för vanor kring 10 % rabatter samt vad ni har för åsikter och ha i åtanke att min fråga endast gäller butiker/webshoppar som säljer skönhets- och hudvårdsprodukter och dylikt med endast 10 % rabatt-erbjudanden och inte mer.


6 tankar på “En undersökning

  1. Jättebra fråga, har också funderat på hur andra tänker kring detta. Själv har jag aldrig handlat pga 10% rabatt (el 11% som en butik brukar ha) förstår inte vitsen då det finns så många andra med mkt bättre priser, erbjudanden & rabatter.

  2. Alltså jag tycker att 10% är ingenting. Det får mig inte att handla om jag ändå inte var intresserad av något innan. Var det däremot så att jag spanat in något och är i valet och kvalet, så kan den där 10% vara den där extra knuffen för att köpa det. Beror kanske lite på priset innan också. Men jag måste erkänna att oftast bryr jag mig inte ett skit om ett nyhetsbrev om 10% rabatt.

  3. Nej, 10% är för lite tycker jag. Även om jag har spanat in något speciellt så tycker jag att det är lite. 20% procent, där nånstans börjar jag nappa. Hoppas du har haft en fin helg!

  4. Pingback: Sommar 2013 | Aidas MakeUp

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s