London med Daisy Beauty: Dag 1

Här har ni videon som är filmad under dag 1 med Daisy Beauty i London! Videon tog mig två timmar extra att redigera på grund av att jag inte kunde bestämma mig för vilken musik jag ville ha videon. Till slut slog det mig att det kanske vore roligare men något mer annorlunda, som persisk musik! Hoppas ni gillar. Artisten heter Faramarz Aslani och låten heter Age Ye Rooz.

Det mesta är förklarat i videon men här kommer ytterliggare lite fakta:

BeautyMart som ligger i det stora varuhuset Harvey Nichols i London är jätteroligt koncept som är utvecklat av två kvinnor, Millie Kendall och Anna-Marie Solowi. Istället för att öppna en skönhetsbutik med flera olika märken och stånd med hundratals produkter så har de valt att sälja de bästa och trendigaste produkterna från olika varumärken. De har alltså inte fulla sortiment utan de satsar på att ha de bästa och trendigste produkterna istället, visst är det roligt?

Vissa av produkterna är några pence/pund dyrare på BeautyMart än på de större apotekskedjorna som Boots/Superdrugs m.fl. men säljarna på BeautyMart är väldigt serviceminded och hjälpsamma vilket jag personligen gärna betalar en slant extra för!

Är du alldeles för nyfiken på vad mer vi hade för oss kan du söka på #dblondon13 på instagram/twitter för mer bilder och uppdateringar.

17 tankar på “London med Daisy Beauty: Dag 1

  1. Pingback: Aidas MakeUP Testar: REN Skincare – Signaturbehandling (långt inlägg) | Aidas MakeUp

  2. Pingback: Recension: The Body Shop Absinthe Purifying Hand Wash | Aidas MakeUp

  3. Pingback: 2 läppfavoriter från Revlon du inte får missa | Aidas MakeUp

Jag blir alltid glad av kommenterar och kommer ge er svar här i samma fält för att lättare följa diskussionen. All spam och reklam undanbedes.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s